Privacy verklaring

Taxicentrale Midden-Brabant heeft deze verklaring opgesteld om duidelijk te maken dat wij de privacy van de bezoekers van onze website respecteren. Hieronder kunt u lezen hoe wij omgaan met informatie die wij via deze website over onze bezoekers verkrijgen.

De server waarop onze website is ondergebracht, houdt logbestanden bij, zoals alle servers doen. Wij gebruiken de data uit deze logbestanden (IP adressen, browser types, bezoektijden, bezochte pagina's) alleen voor diagnostische doeleinden. Met deze informatie proberen wij onze website zo goed mogelijk af te stemmen op de voorkeuren van onze bezoekers. Deze informatie wordt door ons niet tot individuele gebruikers herleid. Wij gebruiken deze informatie niet voor commerciële of andere doeleinden dan hier omschreven, noch verstrekken wij deze gegevens aan derden.

Op de formulieren op onze website moeten gebruikers informatie verstrekken zoals hun naam, e-mail en postadres. Deze informatie wordt gebruikt om het verzoek van de gebruikers af te handelen en om indien nodig hierover met hen in contact te komen. We gebruiken deze informatie absoluut niet voor commerciële of andere doeleinden dan hier omschreven, noch verstrekken wij deze gegevens aan derden.

Taxicentrale Midden-Brabant maakt gebruik van cookies. Dit zijn tekstbestanden met technische informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Met deze informatie is Taxicentrale Midden-Brabant in staat de website en diensten te verbeteren en aan te passen aan de wensen van de klanten en bezoekers. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens uw bezoek aan de website geen cookies ontvangt. In dat geval kan het echter gebeuren dat u niet gebruik kunt maken van alle mogelijkheden van de website.